Hoe creëer je de perfecte babykamer?

person Gepost door: Angela Bosman list In: Baby- en kinderkamertrends
Hoe creëer je de perfecte babykamer?

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Met een aantal simpele tips ga ik jou helpen om je babykamer op een eenvoudige manier in te richten en te decoreren.

Hoe creëer je de perfecte babykamer?

Daar ga ik jou mee helpen. Met deze simpele tips, creëer je heel eenvoudig de perfecte, unieke en tijdloze babykamer, die bij jou past. Je zult er immers veel tijd doorbrengen.

 verf.jpg

Stap 1 De kleuren kiezen.

Mijn advies, kies voor de muren een neutrale, zachte kleur. Een babykamer moet rust uitstralen. Kies liever voor wat leuke accessoires en een enkele mooie eyecatcher, als dat je babykamertje straks druk en rommelig oogt.

Neutrale kleuren als, grijs, taupe of wit zijn mooie basiskleuren. Ook zachte pastelkleuren of een licht mintgroene kleur doen het goed.

De juiste kleur uitkiezen is lastig, neem hier daarom goed de tijd voor en denk er goed over na. Je kunt altijd eerst wat kleine stukjes op de muur uitproberen. Niets is zo vervelend als het toch niet de juiste kleur blijkt te zijn en je alles weer opnieuw moet verven.


63dc73023105970e4c707bbf583e655b--matte-warm-blue-paint-colors.jpg

 

naamloos.png

Stap 2 De juiste muurdecoratie uitkiezen

Nu komt het leukste werk, wat nog een lastige klus kan zijn, want er is keuze genoeg. Ga jij voor een stoere muur vullende boom, een mooie tak met diertjes erin, of toch liever een maan of een schattig wolkje? We hebben het allemaal. En het mooie hiervan is, je kunt zelf de kleuren kiezen die het beste bij jouw kamertje passen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Het is ook erg leuk om de naam van je kindje erbij te hangen met behangletters. Zo krijgt het kamertje een persoonlijke touche.

naamletters l blauw  naamletters jasmijn  stoer

Bekijk dit product hier

Het opplakken van de behangdecoratie gaat heel eenvoudig. Sommige mensen vragen zich af of ze het wel kunnen en het niet te lastig is. Ik zal je zeggen, iedereen kan het! Bij onze producten word een duidelijke plakbeschrijving bijgeleverd. En voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Het voordeel van behanglijm is dat het niet gelijk vast zit, zoals bij een muursticker. Zolang de lijm nog nat is kun je de behangsticker verschuiven. Overige lijmresten verwijder je eenvoudig met een vochtige doek.

 sierlijke uilentak mintgroen  losse sierlijke tak mintgroen  uil op de maan mintgroen

Stap 3 De juiste accessoires uitkiezen

Als de meubeltjes allemaal staan is het tijd voor de aankleding. Een mooie lamp, misschien een hemeltje boven het bedje? Wat mandjes waar je van alles in kunt stoppen, zijn erg handig. Zo liggen kleine rommeltjes uit het zicht.

Maak het niet te druk met allerlei kleine frutsels. Een of twee mooie tekstkaarten staan altijd erg mooi in een kamertje. Je kunt ervoor kiezen ze in te lijsten, maar wij hebben ook hele gave kralenhangers om ze aan op te hangen.

Met deze tips en onze producten kan iedereen het perfecte kamertje creëren. Een kamertje dat helemaal bij jullie past, uniek en hip is.

Succes!

signature kidzbrand

vosje op de maan roestbruin      sierlijke uilentak roestbruin

Reacties

Geen reactie op dit moment!

Laat je reactie achter

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december
  • Registreren

Nieuw account registreren