Wat is een behangsticker?

person Gepost door: Angela Bosman list in: Informatie
Wat is een behangsticker?

Je ziet ze de laatste tijd overal voorbij komen, behangstickers als muurdecoratie voor de babykamer of kinderkamer.

Maar wat zijn dat nu precies? Is het anders dan de al bekende muurstickers en waarom zijn de behangstickers van Kidzbrand anders dan al die andere behangstickers die je overal voorbij ziet komen?

In deze blog leggen we je dat uit.

Je ziet ze momenteel als paddenstoelen uit de grond schieten, behangstickers.

Toch kan ik je vertellen dat de behangstickers van Kidzbrand echt een heel stuk specialer, echt uniek zijn en totaal anders dan al die andere behangstickers die je momenteel overal op Facebook, instagram en Google voorbij ziet komen.

Behangsticker babykamer Tak met hangmat

Wat is een behangsticker?

De meeste behangstickers die je momenteel overal voorbij ziet komen zijn kant en klare gedrukte muurstickers van behang. Ze worden vaak in grote oplagen geproduceerd. Meestal kun je ze dan ook niet aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Standaard twaalf in een dozijn. Er zijn misschien nog wel duizend babykamers waar exact dezelfde muurdecoratie hangt. Is dat wat je wilt?

Wat maken de behangstickers van Kidzbrand zo uniek?

De behangstickers van Kidzbrand zijn het tegenovergestelde van dat. Ze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt naar jouw persoonlijke wensen. Geen gedrukte grote oplages, maar ieder onderdeel wordt met de hand getekend en uitgesneden of geknipt. Geen één behangsticker is hierdoor hetzelfde en je hebt dus altijd een unieke muurdecoratie hangen in jouw babykamer of kinderkamer. Doordat ik alles zelf met de hand maak kan ik het ontwerp helemaal naar jouw wensen aanpassen. Denk hierbij aan de kleuren, die kunnen wij namelijk helemaal aanpassen aan de kleuren die jij in gedachten hebt voor de rest van jouw baby- of kinderkamer, maar ook de grootte kunnen we aanpassen en bijvoorbeeld een behangsticker in spiegelbeeld maken voor je.

Onze behangstickers plak je heel eenvoudig op de muur door de achterkant in te smeren met behanglijm. Er wordt altijd een hele duidelijke plakbeschrijving bijgeleverd, dit maakt het opplakken super makkelijk. Kom je er toch niet helemaal uit, dan zijn wij altijd heel gemakkelijk en snel bereikbaar. We staan altijd voor je klaar om je verder te helpen als je er even niet uitkomt.

Maar ik zal je eerlijk zeggen, dat is eigenlijk nooit nodig. Het is gewoon echt zo eenvoudig. Het verschil met een andere muursticker die zelfklevend is is namelijk dat onze behangstickers niet gelijk vast zitten aan de muur. De lijm is namelijk nog vloeibaar. Hierdoor is het ontzettend eenvoudig om de onderdelen nog te verschuiven. Eventuele lijmresten verwijder je heel eenvoudig met een vochtig doekje. Je ziet er helemaal niets meer van.

Een ander voordeel van de behangstickers van Kidzbrand is dat het geen groot voorgedrukte één geheel is. Doordat alle onderdelen los van elkaar met de hand gemaakt worden bestaat een tak bijvoorbeeld uit een losse tak, losse bladeren en losse dieren. Maak je geen zorgen, je hoeft zelf niets meer in elkaar te zetten. Alles is al kant en klaar. Je hoeft het alleen nog maar op de door jouw gewenste plaats op te plakken. En dat is het hem nu juist. Jij bepaald wat je waar plakt. Je kunt mijn voorbeeldfoto's als voorbeeld gebruiken, maar je kunt dus ook helemaal zelf bepalen wat je waar plakt en je creativiteit helemaal los laten gaan. Je zit dus niet vast aan een vaste indeling.

Behangsticker uil op tak muurdecoratie babykamer Behangsticker tak met bosdieren muurdecoratie babykamer

Wat als ik de behangsticker weer wil verwijderen?

Bij Kidzbrand maken we alleen gebruik van hoogwaardig behang, veelal vliesbehang. Dit behang staat er om bekend dat het heel gemakkelijk aan te brengen is en ook weer heel gemakkelijk te verwijderen is!

Bovendien werken we bij Kidzbrand alleen met behang dat goedgekeurd is met het FSC-keurmerk, dit houdt in dat het vrij is van schadelijke stoffen. Want laten we eerlijk zijn, dat wil niemand in de baby- of kinderkamer.

Namaak behangsticker 

Helaas worden ook de behangstickers van Kidzbrand nagemaakt. Iets waar wij absoluut helemaal tegen zijn! Bij Kidzbrand werken we namelijk met eigen ontwerpen waar ik ontzettend veel zorg en tijd insteek. Niets is minder leuk als anderen dan met die ideeën en ontwerpen aan de haal gaan. Ook kunnen we helaas niet garanderen dat deze behangstickers aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. We willen je er van behoeden om een namaak ontwerp aan te kopen, die soms zelfs nog fors duurder zijn ook, die niet aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. 

De behangstickers van Kidzbrand worden namelijk niet alleen van hoogwaardig kwaliteitsbehang gemaakt (helaas wordt ook deze benaming op andere websites benoemd, vaak onterecht). Ook controleren wij iedere behangsticker uitvoerig, voordat deze naar jou als klant wordt verstuurd. Zo zijn wij er altijd zeker van dat jij een behangsticker thuisgestuurd krijgt die aan de hoogste eisen voldoet. Nadat jij je bestelling hebt geplaatst wordt er door mij persoonlijk contact met je opgenomen om al jouw wensen door te nemen. Dit kunnen de kleuren zijn die we volledig aan jouw wensen aanpassen, maar bijvoorbeeld ook de kijkrichting van dieren, standaard of spiegelbeeld, enzovoorts. Samen zorgen we er dus voor dat de behangsticker die jij thuisgestuurd krijgt aan al jouw wensen voldoet. Zo ontvang je altijd een prachtige muurdecoratie voor jouw babykamer of kinderkamer en sta je nooit voor verrassingen. 

Heb je nog vragen? Schroom dan niet contact op te nemen. Dit kan heel gemakkelijk door een WhatsApp bericht te sturen, een mailtje of door het contactformulier in te vullen. Je zult versteld staan hoe snel jij een reactie terug ontvangt. We helpen je namelijk met alle liefde verder. 

Liefs,

Angela.

Opmerkingen

Er zijn op dit moment geen reacties!

Laat jouw reactie achter

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december
  • Registreren

Nieuw account registreren