alle Reviews


sep 25, 2022
5
(5/5
Slapende koala beer op de maan
Service, meedenken en reactiesnelheid zijn erg fijn! Heel blij met het eindresultaat van de maan + koala (donker groen), was ook makkelijk zelf op de muur te plakken. Kamertje is helemaal klaar voor de komst van de kleine jongen! :)
 

sep 18, 2022
5
(5/5
Sierlijke tak - fel roze/rood
Twee onwijs leuke sier takken besteld in twee kleur stellingen. Wij zijn er erg blij mee! En de kindjes ook!
 

sep 16, 2022
5
(5/5
slapend vosje op de maan
Een perfecte muurversiering voor in de babykamer. Het ontvangen van het pakketje zorg al voor een feestelijk gevoel, leuk ingepakt! Verder is het makkelijk te gebruiken en naar eigen wens op te plakken. Ik had nog een vraag nadien gesteld over het bevestigen en hierop kreeg ik snel antwoord. Professioneel en klantvriendelijk, ik kan het niet anders zeggen.
 

sep 16, 2022
5
(5/5
slapend vosje op de maan
Super mooie muursticker! Samen met de behanglijm gekocht, werkt super!
Maakt het kamertje van ons kleintje helemaal af!
 

sep 11, 2022
5
(5/5
Sierlijke tak - roze
Heel blij met deze sierlijke tak. Persoonlijk contact over hoe je de tak precies wilt qua kleurtinten. Het behangen wijst zich vanzelf.
Een origineel behang!
 

sep 9, 2022
5
(5/5
Sierlijke panda tak met schommel
Het is reeds de twee keer dat we een creatie bij jullie hebben besteld! Ook al wonen we in België toch wordt het knutselpakket zeer snel en efficiënt geleverd! Het aanbrengen van de lijm op de stukken behang verloopt zeer vlot omwille van de duidelijke richtlijnen! Een dikke aanrader .. ook voor de onhandige onder ons !!!
 

sep 7, 2022
5
(5/5
slapend vosje op de maan
Super leuke muursticker. Eenvoudig op de muur te plakken volgens de instructies. Leuk dat je zelf de kleuren kan kiezen en de plaats van de sterren
 

sep 5, 2022
5
(5/5
Losse sierlijke tak
Heel blij met de op maat gemaakte sierlijke tak. Angela had ons goed geholpen, eerst kleurstalen ontvangen, een keuze gemaakt en daarna de tak snel ontvangen.
 

sep 1, 2022
4
(4/5
Zittende panda beer op maan
Super sterk behang.
Goede kwaliteit en makkelijk aan te brengen.

Bestel ook behanglijm voor mooi eindresultaat

Goede service
 

jun 6, 2022
5
(5/5
slapend vosje op de maan
Een ontzettend mooie muursticker. Eenvoudig op te plakken en precies zoals op de foto. Mijn tip: koop meteen de kleine tube behanglijm via deze website. Nu hebben we behanglijm thuis staan voor de hele straat. Haha!
 
Pagina: 123456
  • Registreren

Nieuw account registreren