Verzending van uw pakket binnen Nederland

Kidzbrand is geen groot massabedrijf, daarom betalen wij gewoon het volle bedrag voor het verzenden van onze pakketten. Wij nemen een groot gedeelte van de verzendkosten voor onze rekening, maar om de kosten van de producten zo laag mogelijk te houden is het helaas niet mogelijk om gratis te verzenden.

Voor verzending binnen Nederland rekenen wij € 4,95 verzendkosten.

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden via postnl met tracking en aflevering zonder handtekening.

Als u de voorkeur geeft aan verzending via postnl met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Afhankelijk van de grootte van het pakket word het verstuurd middels brievenbus post, dan wel via pakketpost.

Bij verzending met pakketpost krijgt u van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

 

Verzending naar België en Duitsland

Kidzbrand is geen groot massabedrijf, daarom betalen wij gewoon het volle bedrag voor het verzenden van onze pakketten. Wij nemen een groot gedeelte van de verzendkosten voor onze rekening, maar om de kosten van de producten zo laag mogelijk te houden is het helaas niet mogelijk gratis te verzenden.

Voor verzending naar België rekenen wij € 5,95 verzendkosten voor het verzenden naar Duitsland rekenen wij € 6,95 verzendkosten.

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden met pakketpost via postnl met tracking en aflevering mét handtekening. U ontvangt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht.

We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

 

Retourzending

Natuurlijk hoop ik uit dat mijn producten in de smaak vallen. Mocht het toch onverhoopt voorkomen dat een product niet naar wens is, kan je deze binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

Hierop zijn wel enkele uitzonderingen;

Gepersonaliseerde producten en de behangdecoraties die speciaal voor jou aan de hand van de door jou gewenste specificaties op maat zijn gemaakt. Om deze reden kunnen deze behangdecoraties niet retour gezonden worden en vallen zij buiten het herroepingsrecht. Maak je hierover echter geen zorgen, nadat jij je bestelling hebt geplaatst zullen we contact met je opnemen om al je wensen door te nemen. Je zult dus niet voor verassingen komen te staan. Samen zorgen we ervoor dat je straks een muurdecoratie ontvangt die aan al jouw wensen voldoet.

Twijfel je over de kleuren, dan bieden wij vooraf altijd de mogelijkheid om kleurstalen aan te vragen.

Mocht een product, zoals hierboven vermeld, buiten het herroepingsrecht vallen, dan staat dit altijd duidelijk bij het betreffende product aangegeven.

Ook de gepersonaliseerde posters, worden speciaal voor jou op bestelling gemaakt en kunnen we, gezien het persoonlijke karakter, niet retour nemen.

Alle extra verzendkosten (retour zenden, opnieuw versturen) zijn voor rekening van de koper. Neem voor retourneren s.v.p. contact op via info@kidzbrand.nl

 

- vermeld hierin uw ordernummer

- de reden van retourneren

- de producten die u wilt retourneren

Na goedkeuring van ons kunt u het pakket verzenden naar;

 

Kidzbrand,

t.a.v. retouren

Middelweg 121,

2957 TC Nieuw-Lekkerland.

 

Niet aangemelde retourzendingen worden niet aangenomen.

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

Beschadigde of incomplete producten kunnen wij niet retour nemen.

Zorg dat het artikel goed verpakt is en wij raden aan te verzenden met track and trace.

  • Registreren

Nieuw account registreren