De vossen kamer

person geplaatst door: Angela Bosman list in: Nieuwe producten op: comment opmerking: 0
De vossen kamer

Maak kennis met deze super leuke behangstickers, de vosjes! Hoe kun je gemakkelijk een mooie eyecatcher creëren op de babykamer met deze te schattige vosjes? 

De vossen kamer

Een trend die we op het moment nog veel zien en die ik zelf ook heel leuk vind, zijn de vosjes.

En ik kan je zeggen, hij staat prachtig op zowel de babykamer als de kinderkamer. Het voordeel is namelijk dat je hem gewoon kunt laten hangen als je over gaat van een babykamer naar een peuterkamer. Hij blijft leuk én tijdloos.

We hebben de grote vos met zijn staart speels omhoog of met zijn staart naar beneden, maar we hebben ook een grote vos op een wolk. Naast deze mooie grote vossen hebben wij ook te schattig babyvosjes. De slapende babyvos is verkrijgbaar op een maan of kies voor een mooie boom of tak met een lief slapend vosje hierin. En dan is er ook nog de vos in een hangmat!

Er zijn dus enorm veel mogelijkheden en we laten je in deze blog een aantal mooie voorbeelden zien.  Goed om te weten is dat alle behang muurstickers met de vosjes volledig in kleuren naar wens zijn aan te passen. Zo kun jij zelf je favoriete kleuren samenstellen, die perfect bij jouw baby- of kinderkamer passen.

De grote vossen. 

De grote staande vossen zijn ongeveer 65 hoog. Een mooie blikvanger op de kinderkamer dus.

Hieronder zie je een aantal mooie voorbeelden van deze vossen. Deze vos is er zowel met zijn staart omhoog, als met zijn staart speels om zich heen geslagen. Ook is er naast de keuze uit verschillende kleuren ook de keuze tussen een gladde snoet of een "wilde"snoet.

behangsticker babykamer vosjes

behangsticker grote vos

De vos wordt gemaakt in kleur naar keuze. De meest gekozen kleur voor de vos behangsticker is oranje met wit. Persoonlijk vind ik deze kleuren ook erg mooi, maar bruin, taupe, wit, roest of een combinatie is ook mogelijk. Eigenlijk kan het allemaal.

grote vos wit grote vos bruin taupe

Hier zie je enkele voorbeelden, maar laat vooral zelf ook je creativiteit los. Heb jij een mooie kleurencombinatie, neem dan eens contact met ons op, dan gaan we hier zeker mee voor je aan de slag!

Slapend vosje op de maan 

Naast de grote vossen hebben we ook een slapend vosje op de maan. Dit is een erg populaire muurdecoratie voor de babykamer en ook onze meest verkochte behangsticker. Niet gek, want hij is gewoon echt heel erg leuk!

Er is keuze uit ontzettend veel kleurencombinaties en uiteraard kunnen deze kleuren ook weer aangepast worden naar jouw persoonlijke wensen. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst nemen we altijd per mail even contact met je op om de kleuren samen door te nemen. Zo weet je zeker dat deze mooie behang muursticker met het vosje op de maan straks ook echt perfect bij de rest van jouw babykamer past.

okergele vos op een roestbruine maan  oranje vos op een okergele maan met een grote vos

Een grote vos op de plint en het slapende vosje op de maan boven het ledikantje.

Slapend vosje

Ditzelfde vosje is ook los verkrijgbaar. Zo kun je dit vosje bijvoorbeeld in één van onze bomen of takken plakken. Het slapende babyvosje in verschillende standaard kleuren verkrijgbaar, zoals oranje, bruin, wit en roestbruin, maar iedere andere kleurencombinatie is ook zeker mogelijk. Combineer het vosje samen met andere schattige dieren en stel zo zelf jouw eigen unieke tak samen.

Behangsticker slapend vosje op een tak

 Behangtsicker babykamer tak met dieren

Tak met bosdieren groen

Vos in hangmat

De behangsticker met het vosje in de hangmat. Super leuk om aan een tak te hangen, maar ook alleen de hangmat met hierin het slapende vosje zal een echte eyecatcher zijn in jouw babykamer of kinderkamer. Bovendien hebben wij keuze uit meer dan honderden verschillende kleurtinten, dus er zit altijd een mooi passende kleur voor jou tussen. De kleuren voor deze prachtige muurdecoraties voor jouw babykamer bepaal jij namelijk helemaal zelf.

vos in hangmat Behangsticker vosje in hangmat

Behang muursticker vosje in hangmat

Behangsticker babykamer vosje in hangmat bruintinten

Vos op wolk

Deze vos op een wolk mocht ik ontwerpen voor een klant aan de hand van het geboortekaartje. Op het geboortekaartje hadden ze een soort gelijke afbeelding en ze wilden deze vos graag als behangsticker terug laten komen in de babykamer. Daar is dit mooie ontwerp uit voortgekomen. Het vogeltje zit ook bij het ontwerp van de behangsticker met het vosje op de wolk inbegrepen.

De vos is hier afgebeeld in oranje en wit, zoals het originele ontwerp, maar ook hier zijn de kleur weer volledig naar wens samen te stellen.

Behangsticker babykamer vos op wolk

Heb ik je kunnen helpen aan een beetje inspiratie voor een mooie vosjes babykamer of kinderkamer? Ik hoop het wel! Heb je nog vragen neem dan vooral contact op. We helpen je namelijk met alle liefde verder.

Bekijk alle vossen muurdecoraties hier.

Liefs, Angela

signature kidzbrand

Behangsticker grote vos

Behangsticker slapend vosje op de maan

Behangsticker vos in hangmat

Slapend babyvosje

Behangsticker losse sierlijke tak

Behangsticker vos op wolk

opmerkingen

geen opmerkingen op dit moment!

plaats jouw opmerking

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december